Scroll to top

Winemakers Dinner med Graham’s Portwine

En aften med en 4 retters menu. Dertil 5 nøje udvalgte portvine fra Graham’s Port.
Alle portvine vil under middagen blive kommenteret af Gustavo Devesas fra Graham’s

Forret

Cremet Jomfruhummer bisque med tern af æble & saltbagt selleri.
Toppet med let røget torsk & timian

Graham´s White Port Blend no. 5

Mellemret

Håndhakket tatar af dådyr med estragon mayonnaise, rygbrødsknas & karse

Graham´s Crusted Port 2013

Hovedret

Klassisk Tournedos Rossini af grillet newzealandsk oksemørbrad på sprød crouton. Serveres med ristede svampe, stegt foie gras, Madeira sauce & friskrevet trøffel

Graham´s Malvedos Vintage Port 2009
Graham´s Single Harvest 1995

Dessert

Panna cotta med saltkaramelsirup & Grand manier chokolade is creme

Graham´s 30 Years Tawny

Dato: 14. Oktober 2021
Tidspunkt: Kl. 18
Adresse: UBN, Asylgade 3, 5000 Odense C
Pris: kr. 749,- per deltager
Tilmelding: hjhansen.nemtilmeld.dk