Scroll to top

The Cocktail Bar

classic

cocktails

non-alcohol

mocktails

special

øl

og meget

mere

Hos UBN har vi i baren sandsynligvis Fyens største spiritusudvalg. Vores team af kompetente bartendere står klar med mere end 300 forskellige slags spiritus, til at give dig en cocktail oplevelse.

Vores cocktail bar kalder vi TCB (The Cocktail Bar). Vores ambition er at give gæsten en oplevelse som man ikke finder andre steder i Odense. Om du er til surt, sødt eller stærkt kan vi lave det til dig.

Vi tager kunsten at lave gode drinks seriøst uden at gøre det for nørdet. Vi arbejder kun med de bedste spiritusser og altid med frisk frugt i drinksene og som garnish.

Alene når vi taler gin har vi mere en 70 forskellige varianter som man kan gå på opdagelse i. Om man er til en god gin tonic eller som spiritus i en cocktail er mulighederne mange. Vi har også et stort udvalg af bourbon, vodka, rum og al verdens andre spiritusser.

Hele barteamet er lært op til at have et højt niveau af viden om de forskellige spiritusser og likører. De kan svarer på et hvert spørgsmål der må være omkring drinksene.

Vi kan lide at “kreere” en cocktail til den enkelte gæst for at kunne give den bedste oplevelse. Vi er heller ikke bange for at udfordre gæsterne til at prøve noget nyt og spændende. Cocktails kan være før maden, under maden eller efter maden.