Scroll to top

The Rolling Stones 60plus Tribute med Thomas Vilhelm


Tirsdag d. 07. Maj 2024 kl. 19.00

The Rolling Stones 60plus Tribute med Thomas Vilhelm

Seniorrockerne fra The Rolling Stones, uofficielt kåret og kronet som verdens største rockband nogensinde, har senest markeret sig overraskende stærkt med Hackney Diamonds (2023), deres første album siden A Bigger Bang (2005) med nyt studiemateriale, hvor de bakkes op af Paul McCartney, Elton John, Lady Gaga og Stevie Wonder.

Der er således mere end rigeligt at fejre og holde i hævd, mener den inkarnerede fan, forfatteren, foredragsholderen, musikeren og kulturformidleren Thomas Vilhelm, som er klar til at rejse rundt i landet med sit Rolling Stones 60plus tribute show. Jagger & co. kan i 2024 markere 60-året for udgivelsen af debutalbummet The Rolling Stones og drager på en annonceret stadionturné i Canada og USA april-juli måned samme år.

Bandet er på alle parametre et mytologisk fænomen uden sidestykke i rockens historie med en imponerende vedholdenhed og stædighed trods dødsfald i egne rækker, intern uro samt heftige op- og nedture.

Vilhelm har hængt på som svoren discipel siden midten af 70’erne, hvor han var i lømmelalderen på vej mod puberteten. Stones’ kontante riffrock og rebelske image med et liv i overhalingsbanen satte luftguitarerne og fantasierne i svingninger i drengeværelset, og passionen er stadig intakt.

Thomas Vilhelm er bl.a. kendt for Franz Beckerlee biografien Stonefree – et luv med og uden Gasolin’ (2023), Rock & stjernestøv – historier fra Sweet Silence-studiet gennem 45 år (2021) og Kulturen i karantæne (2020) og Punktvise nedslag (2022), der sammen med Stjernestunder, som efter planen udgives efteråret 2024, udgør en samlet film/musik-tekst trilogi i kulturel dagbogsform dækkende perioden fra 2020-24. Vilhelm har desuden arbejdet som radio/podcastvært og leveret materiale til flere onlinemedier.

En aften med Thomas Vilhelm er garant for detaljeret viden, velformuleret storytelling og underholdende anekdoter krydret med velvalgte musikeksempler. Kort sagt kræs fra øverste hylde leveret af en erfaren nørd, der kan sin lektie til fingerspidserne. Kun Jagger/Richards er tilbage fra det oprindelige hold, og hverken de eller Ron Wood har indgivet deres pensionsbegæring. Der gror tilsyneladende aldrig mos på en rullesten.

Dato: Tirsdag d. 07. Maj 2024
Tidspunkt: Kl. 19.00
Adresse: UBN, Asylgade 3, 5000 Odense C
Pris: kr. 299,-

Billetprisen er inkl. en UBN Burger med pommes frites